BSV Nieuws

Archief Nieuws

BSV in de Media

Competitie/Wedstrijd

Periodieke nieuwsbrief augustus 2013:

  •         Er is afscheid genomen van enkele leden: Jamie van Stralen en Marijke Blox. Jamie en Marijke wilden graag iets samen doen en hebben besloten dat ergens anders te zoeken als in de tien meter schietsport.
  •         Familie Lazaroms, Pieter, Jan en Antoinette hebben besloten er een punt achter te zetten. Pieter kwam alleen zo nu en dan als hij in Lommel op bezoek was mee met Jan en Antoinette. Jan schoot so-wie-so al niet meer omdat hij aan het sukkelen was met de gezondheid en Antoinette heeft de laatste tijd veel onderzoeken gehad inzake haar gezondheidstoestand. De berichten voor Antoinette waren dat e.e.a. goedaardig van aard was maar ze moet toch geopereerd worden. Omdat haar zin in schietsport de laatste tijd flink was verminderd en daarbij opgeteld de gezondheidsperikelen hebben ze gezamenlijk besloten afscheid te nemen van de BSV. Het is uiteraard jammer dat de medeoprichters en leden van het eerste uur er een punt achter hebben moeten zetten.
  •         Afgelopen woensdag is een junior van 11 jaar komen snuffelen, Fer Tolen uit Bergeijk. Leuk voor de BSV in het algemeen en speciaal voor Stef Jansen in het bijzonder als Fer definitief lid wordt.
  •         Joost Willems heeft wegens drukke andere hobby’s, school en verminderde belangstelling voor de schietsport besloten om per einde 2013 te stoppen.
  •         Sinds een half jaar hebben we een extra trainingsavond op maandag. Nadat deze extra dag in de vakantieperiode heeft stil gelegen is de eerste gelegenheid weer op 19 augustus 2013, maandagavond, 20.00 uur.
  •         Na de schietavond, als alles opgeruimd moet worden, er gestofzuigd en afgewassen moet worden, zijn het vaak steeds dezelfde leden die dat op zich nemen. Graag ook uw inzet om onze schietaccommodatie schoon en zuiver achter te laten!
  •         Het nieuwe wedstrijdseizoen gaat weer beginnen. Voor de liefhebbers weer de gelegenheid om zich te meten met andere schutters in het district 4! Onze wedstrijdcoördinator Patrick maakt steeds een keer bekend wanneer en waar er een wedstrijd plaats vindt. Hij kan natuurlijk niet steeds iedereen achterna blijven lopen, mailen of bellen. Als u belangstelling heeft geef dat dan door bij Patrick. Houd ook uw eigen inleverdata van de Postcompetitie in de gaten en leg de geschoten kaartjes in de verenigingskast zodat Patrick uw resultaten kan doorgeven.
  •         Houd uw verteer in de gaten! Iedereen kan het natuurlijk een keer vergeten maar reken het dan een volgende keer af. De BSV moet alles weer doorgeven aan de penningmeester van de postduivenvereniging.
  •         Voor de uitwisselingswedstrijd met de FKPA (Interland België (FKPA) en Nederland (KNSA) op 14 september 2013 zijn drie leden uitgenodigd: Stef Jansen, Patrick de Vleeschauwer en Erik Rörik. Deze vindt plaats in Belfeld. Supporters met spandoeken zijn welkom…….
  •         De BSV heeft een vernieuwde website: www.bsvdesnor.nl

 

Namens het bestuur,

 

Erik Rörik

Archief nieuws

Log in voor leden

Go to top
@BSV de Snor (2018)