BSV Nieuws

Archief Nieuws

BSV in de Media

Competitie/Wedstrijd

 

nieuwsbrief shooter imagePeriodieke nieuwsbrief:

        Augustus 2014

 

Uitwisselingswedstrijd:

Jullie weten wellicht nog wel dat de BSV in 2013 een uitwisselingswedstrijd heeft geschoten met de handboogvereniging St. Bernardus. Eerst schoten we bij ons allemaal een serie “lucht” en bij de return allemaal een serie “pijlen”.

Enorm gezellig en de BSV verloor nipt.

We zijn bezig om de uitwisseling voor 2014 weer te organiseren. Dat zal op een maandag in september gaan plaatsvinden.

Na de slechte ervaringen met het leen materiaal van de KNSA vorig jaar is er contact geweest en we hebben te horen gekregen dat het materiaal van de KNSA nu bestaat uit jonge(-re) persluchtgeweren!

 

Vakantie 2014:

Eerste maandagavond training: maandag 25 augustus!

De eerste funshooting: maandag 8 september.

1 september is de uitwisselingswedstrijd met de handboogvereniging!

In de vakantieperiode zijn we op de woensdag avond normaal geopend geweest. Het was er erg rustig met de bezoekers.

Als de vakanties voorbij zijn en de scholen weer zijn begonnen hopen we dan ook dat de leden weer massaal komen opdagen.

Er kan weer volop getraind worden en het komt natuurlijk ook de gezelligheid te goede.

 

Verenigingswapens:

 Iedereen gaat erg zorgvuldig en voorzichtig met zijn of haar wapen om. We weten allemaal dat de meest kwetsbare onderdelen de diopter en ringkorrel zijn.

Zo hoort iedereen ook zorgvuldig met de verenigingswapens om te gaan. Bij het uit de kluis halen en bij het opbergen in de wapenkluis.

Zorg er voor dat je niet met de diopter en/of ringkorrel ergens tegen aan stoot.

Zorg er voor dat je het wapen ver genoeg naar achter in de kluis plaatst want de kluisdeur is ongeveer tien centimeter dik en komt een flink eind naar binnen bij het sluiten.

Als een wapen te ver naar voren staat bestaat de kans dat je bij het sluiten van de kluisdeur het wapen klem zet of de diopter beschadigd.

 

Nieuwe leden:

Voor en tijdens de zomervakantie zijn er twee belangstellenden bij de BSV komen snuffelen.

Een junior van 11 jaar en een senior.

De junior is een neefje van Piet Smolders.

De senior is Jan Klessens uit Bergeijk. Jan is na drie keer komen kijken inmiddels lid geworden en heeft nu de status van aspirant lid. Jan schiet met de Diana zijspanner en heeft het prima naar zijn zin bij de BSV!

Welkom!

 

Diehard

Nadat Patrick de Vleeschauwer in Oisterwijk met zijn motorfiets was onderuit gegaan en zijn 21-jarige classic totall-los had gereden is hij ’s anderendaags meteen weer naar een motorzaak gestapt en heeft zich weer een andere aangeschaft.

Een Yamaha van 1300 cc.  Kijk, dat zijn nog eens kerels…………

 

Verhinderd?

Als u verhinderd bent om op de trainingsavond te verschijnen is het voor het bestuur prettig om dat te weten. Op sommige momenten kan het organisatorisch van belang zijn, bijvoorbeeld als er één of meer belangstellenden zich hebben aangemeld.

 

 Telefoonnummers, email:

Erik Rörik: 06-419.91.953; email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jos Pots: 06-461.44.204; email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fritz Krüger: 06-531.27.693; email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Patrick de Vleeschauwer: 06-4.777.8071; email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mark Geerets: 06-515.57.240; email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cardijnhuis: 0497 – 336.453

 

 

Archief nieuws

Log in voor leden

Go to top
@BSV de Snor (2018)