BSV Nieuws

Archief Nieuws

BSV in de Media

Competitie/Wedstrijd

nieuwsbrief shooter image   Periodieke nieuwsbrief:

                      September 2014

 

Einde vliegseizoen:

Voor onze huurbaas, de postduivenvereniging “De Telegraaf” zit deze week het vliegseizoen 2014 er op. Voor ons betekent dat, dat we de schietmeubeltjes kunnen laten staan. Wel moeten steeds de touwen opgerold worden om de spanning er niet onnodig op te laten zitten.

Een en ander laat natuurlijk onverlet dat we het lokaal na gebruik netjes achter laten.

Het kan tussendoor nog gebeuren dat de postduivenvereniging het lokaal voor een viering van het een of ander nodig heeft. Dat laat men ons dan op tijd weten.

Notitie:

Alle lessenaars aan de kant gezet worded voor:

zaterdag 1 november en zondag 7 december.

 

Jeugdleden:

Drie jeugdleden gaan de komende tijd aan uitwedstrijden deelnemen. Fer, Marè-Leigh en Leon doen mee aan Grand-Prix’s in Bemmel (10 oktober) en Swalmen (24 oktober). Een prima initiatief en leuke ontwikkeling.

Nieuw lid:

Er is een nieuw junior lid ingestroomd: Harm Sleddens. Harm is 13 jaar en uiteraard nog schoolgaand. Een leuke bijkomstigheid is dat Harm zo enthousiast is dat hij meteen de Feinwerkbau 601 van Mark Geerets heeft over gekocht. Welkom!

Onze penningmeester heeft te kennen gegeven tot einde 2014 nog lid te blijven van de BSV maar er dan mee stopt. Daarom stond de FWB 601 in de etalage en heeft Harm daar mooi gebruik van kunnen maken.

Maandagavond:

Na een flinke dip in bezoekersaantallen op de maandagavond trainingen is dit nu flink veranderd. Met de vier junioren in de vereniging en mogelijkheid om extra te trainen is de invulling van deze extra schietavond na de vakantie flink aangetrokken. Uiteraard is dit een mooie gelegenheid om postcompetitie of rustige training voor je zelf in te vullen. Ook als je werktijden veranderen, als je op de woensdag verhinderd bent is dit een aardige oplossing!

 

Uitwisselingswedstrijd/FKPA:

Meerdere leden weten het al, de BSV heeft wederom de bokaal aan de handboogvereniging St. Bernardus moet laten.

Na een ronde handboog schieten en de return luchtgeweer kwam de BSV weer één punt te kort.

Ook heeft een pistoolschutter wederom deelgenomen aan de landen uitwisseling met onze zuiderburen. De uitwisselingswedstrijd FKPA- KNSA.

Vonden de uitwedstrijden bij de Belgen eerst plaats in Mechelen, sinds kort heeft de Belgische vereniging een nieuwe locatie in Turnhout.

De legerplaats in Turnhout is verdwenen en op deze locatie hebben zich diverse sportverenigingen kunnen vestigen met nieuwbouw. De gemeente Turnhout doneerde een startsubsidie van € 25.000,=, een erfpachttermijn van 50 jaar en een jaarcanon van € 1,= per jaar…………….

U kunt de diverse foto’s bekijken op de website van de BSV.

 

Bestuurslid:

Zoals eerder vermeld zegt onze penningmeester Mark Geerets zijn lidmaatschap bj de BSV per einde 2014 op. Mark is bestuurslid/penningmeester van de BSV.

Daarom is het bestuur dringend op zoek naar een bestuurslid. Liefst een persoon die de financiële zaken van de schietvereniging kan en wil behartigen.

Er is al enkele malen de voelhorens uitgestoken maar dat heeft nog niet tot resultaat geleid.

Als u enig gevoel van financiële aard bezit en in het bestuur wil stappen: meld u zich s.v.p.!

Wapenkluis:

We willen nogmaals aandacht vragen voor het opbergen van wapens in de wapenkluis van de vereniging: er komen de laatste tijd meer wapens in de kluis.

Let er s.v.p. op dat bij het plaatsen van de wapens de richtmiddelen, diopter en ringkorrel, niet beschadigd worden. Let ook op dat bij het sluiten van de deur van de kluis de wapens niet geraakt en op elkaar worden geduwd raken. De kluisdeur is ongeveer 10 cm dik en komt bij het naar binnen draaien een flink eindje naar binnen!

Namens het bestuur,

Erik Rörik

Archief nieuws

Log in voor leden

Go to top
@BSV de Snor (2018)